ISO 27001 Lead Implementer tečaj

Lead Implementer tečaj održat će se 6. do 10. veljače u 2012. u "Business Showroom", Gajeva 49, 10000 Zagreb. Svrha ovog intenzivnog petodnevnog seminara je detaljno upoznati polaznike s ISO/IEC 27001, vodećom normom za upravljanje informacijskom sigurnošću, te na koji način provesti njene zahtjeve sve do uspješne certifikacije.

Ciljana publika su stručnjaci u različitim vrstama organizacija koje upravljaju s važnim informacijama (npr. bankama, osiguravajućim kućama, državnim tijelima, telekomima, informatičkim kućama).

Seminar je primjenjiv za organizacije svih profila, a tijekom seminara posebna pozornost posvetit će se načinu provedbe regulativu za informacijsku sigurnost Hrvatske narodne banke (HNB), Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) i Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost (UVNS).

Po završetku seminara polaznici će biti osposobljeni za vođenje projekta ISO 27001 implementacije u vlastitim ili drugim organizacijama.

Seminar je interaktivan i uključuje 15 radionica, tako da se većina vremena provodi u praktičnom radu i diskusiji što bitno pridonosi kvaliteti učenja.

Predavanje je na hrvatskom jeziku, a materijali i ispit su na engleskom

Organizator: Napredni poslovni sustavi d.o.o.

Cijena seminara je 8.900 kn + PDV po osobi.