HUO seminar: Osiguranje brodica i jahti

Našim morem svakodnevno, a napose u vrijeme turističke sezone, plove tisuće različitih plovila, među kojima su brodice i jahte, kako domaće tako i strane, što za osiguratelje predstavlja ekonomski vrlo atraktivan poslovni potencijal. Međutim, osiguranje brodica i jahti poseban je oblik osiguranja plovila za čije se uspješno obavljanje od osiguratelja iziskuju vrlo specifična znanja i vještine, od poznavanja specifičnih načela koja se odnose na ovu vrstu osiguranja preko poznavanja i vještine upravljanja osiguranim rizicima do poznavanja kategorija šteta.

Centar za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje angažirao je dvoje stručnjaka za pomorsko pravo s međunarodnom karijerom, te Vas poziva na jednodnevni specijalistički seminar „Osiguranje brodica i jahti“, koji će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2013. s početkom u 9 sati u Hrvatskom uredu za osiguranje, Martićeva 73/I, Zagreb.

Ovu specijalističku edukaciju održat će dr. sc. Adriana Vincenca Padovan (Hrvatska) i dr. Ivan Vella (Malta). Seminar će trajati 8 nastavnih sati i obuhvaćat će sljedeće glavne cjeline:  Osiguranje brodice /jahte – specifična načela i osigurani rizici, Kategorije šteta te radionica Praktični aspekti osiguranja brodica i jahti.

Rok za prijavu na seminar je 6. svibnja 2013. Više o seminaru saznajte na www.huo.hr.