HUO: 20. Savjetovanje o obradi i likvidaciji automobilskih šteta

Hrvatski ured za osiguranje organizira tradicionalno Savjetovanje o obradi i likvidaciji automobilskih šteta koje će se održati 17. - 18. svibnja 2012. u Opatiji.

Ove godine obilježava se 20 godina djelovanja i razvoja HUO, a predmet i ovogodišnjeg savjetovanja su aktualne stručne teme koje utječu na institut naknade štete iz osiguranja od automobilske odgovornosti. Priprema novog Zakona o obveznim osiguranjima u prometu koji će sadržavati brojne novine i utjecaj stanja sigurnosti u prometu na štete motornih vozila posebno će se razmotriti s više aspekata. Uz predstojeći pristup Republike Hrvatske u članstvo Europske unije sudionicima će biti naznačene brojne novine koje će utjecati na način rada svih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u postupcima naknade štete.

Savjetovanje je namijenjeno osobama koje se na bilo koji način susreću s pitanjima naknade štete iz autoodgovornosti, djelatnicima društava za osiguranje, sucima, odvjetnicima, vještacima, posrednicima i zastupnicima u osiguranju, te posebice oštećenim osobama.

Sudjelovanje se može prijaviti zaključno do 10. svibnja 2012. Hrvatskom uredu za osiguranje, na Fax: +385 1 4696 660 ili e-adresa: huo@huo.hr