HELIOS VIG: Life Protect životno osiguranje

Helios Vienna Insurance Group d.d. kreirao je novi proizvod mješovitog životnog osiguranja LifeProtect. Novo životno osiguranje namijenjeno je svima u dobi od 14 do 70 godina koji brinu za vlastitu budućnost i budućnost svoje obitelji.

Budući vlasnici police Life Protect životnog osiguranja moći će birati između ponuđenih opcija one koje najviše odgovaraju njihovim individualnim potrebama i zahtjevima. Proizvod je zamišljen kao „švedski stol“ koji ugovaratelju police osim klasičnog pokrića za slučaj smrti i doživljenja nudi i dodatne pogodnosti u obliku više dopunskih osiguranja. Ugovaratelju se nudi mogućnost da svoju policu životnog osiguranja „skroji“ u skladu sa svojim prioritetima i mogućnostima, na način da izabere jedno, dva ili sva dopunska osiguranja koja mu stoje na raspolaganju.

Polica nudi i kvalitetnu zaštitu u slučaju neplaniranih događaja koji iziskuju dodatna financijska sredstva za pokriće troškova. Sa svakom uplaćenom premijom raste iznos koji ugovaratelj prikuplja do isteka police. Dodatno će Life Protect sudjelovati u raspodjeli ostvarene dobiti koja ovisi o budućim rezultatima poslovanja Društva te će na taj način stvarno isplaćeni iznos naknade u slučaju isteka biti znatno veći od ugovorene osigurane svote za doživljenje. Uz osiguranje, osiguranik štedi i ostvaruje dobit na uložena sredstva kojima može raspolagati u kasnijoj životnoj dobi kada se prihodi smanjuju.

Ugovaratelj također može ostvariti pravo na predujam do visine 90% otkupne vrijednosti police.