Graweu nagrada za izvrstan odnos prema klijentu

Graweu nagrada za izvrstan odnos prema klijentu

Zagreb, 28. svibnja 2014. – Po šesti put u posljednjih osam godina, na Recommender Gala večeri koja se održala 26. svibnja 2014. u Beču, osiguravajuće društvo Grawe (Grazer Wechselseitige Versicherung AG) osvojilo je nagradu „Recommender Award“ koju dodjeljuje Udruženje financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Priznanje je ovaj osiguravatelj dobio u kategoriji „Osiguranja na području Austrije“ za „Izvrstan odnos prema klijentu“. 

„Recommender Award“ je austrijska nagrada za odnos prema klijentu u djelatnostima bankarstva, osiguranja i stambenih štedionica koju organizira Udruženje financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Za potrebe „Recommender Award“ Udruženje financijskog oglašavanja i ovaj je put kreiralo vlastiti logotip za kakvoću koji nagrađivane kompanije u narednoj godini mogu koristiti na svim svojim promotivnim materijalima kao dokaz priznate kvalitete. 

„Iznimno smo ponosni što smo po šesti put u posljednjih osam godina osvojili nagradu „Recommender Award. Posebno je zadovoljstvo što nam je ona dodijeljena između svih osiguravajućih društava u Austriji. Ova nagrada pokazuje da naši proizvodi odgovaraju zahtjevima tržišta i, naravno, da Grawe zaposlenici ulažu golemi trud u rad s našim korisnicima“, rekao je izvršni direktor tvrtke Dipl.Techn. Erik Venningdorf.

Ovom se nagradom dodjeljuju priznanja osiguravajućim društvima koja su dobila najviše preporuka unutar svoje kategorije, a ocjena se izdaje na temelju intervjua održanog s 8000 korisnika. Te je razgovore proveo Telemark Marketing institut za istraživanje tržišta. Recommender je inače dio opsežnog istraživanja financijskog sektora naručenog od strane neovisnog Udruženja financijskog oglašavanja (FMVÖ).