Google AdWords

Mapa znanja d.o.o. organizira jednodnevni seminar pod nazivom „Google AdWords“, koji će se održati u četvrtak i petak, 5. i 6. travnja 2012., od 9 do 16,30 h u hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb.

Internetski marketing u 80% slučaja znači ulaganje u SEM (Search Engine Marketing). SEM ili oglašavanje u tražilicama znači u oko 80% slučajeva korištenje Google tražilice. Stoga se na seminaru obrađuje oglašavanje u Google AdWords sustavu. Nakon ovog seminara polaznici će moći oglašavati u tražilici svoje sluge i proizvode, te razumjeti kako uz ulaganja postići optimalne rezultate. U drugom dijelu seminara pokazat će se kako optimizirati svoju kampanju tj. kako da se s vremenom postižu bolji rezultati uz manje ulaganja.

Polaznici seminara upoznat će kako da točno fokusiraju svoje napore na internetu svojoj ciljnoj populaciji.

Predavač je Miroslav Varga, jedan od nekolicine nositelja Google Analytics i Google AdWords certifikata u Hrvatskoj. Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i radi kao CRM u tvrtki Escape. Jedan je od najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja internet marketinga.

Kontakt:  Mapa znanja d.o.o.

Ivana Radoš

Hektorovićeva 2,Zagreb

T. 01 644 - 1453, F. 01 644-1400, M. 091/2311-323

ivana@mapaznanja.hr