Festung proslavio dvadeset godina rada

Festung d.o.o., agencija za zastupanje u osiguranju iz Slavonskog Broda  je 2. travnja  proslavila dvadeset godina uspješnog poslovanja. Ova, dugi niz godina uspješna agencija, ekskluzivni je zastupnik Croatia osiguranja, a 1994. godine bila je prva agencija za osiguranje osnovana u tom dijelu Hrvatske. 

Misao vodilja direktora i osnivača Festunga. Petra Čavića, koju svakodnevno prenosi i na svoje djelatnike, je kvaliteta servisa i povjerenje osiguranika. Drugim riječima, u svakom trenutku osiguranik treba biti na prvom mjestu. Proslava je okupila pedesetak prijatelja, zaposlenika agencije i poslovnih partnera iz Osijeka i Zagreba.

 - Svih ovih godina Festung uspješno surađuje s Croatia osiguranjem, osiguravajućom kućom s dugogodišnjom tradicijom na hrvatskom tržištu koja nudi široku paletu kvalitetnih osigurateljnih proizvoda. Tijekom svih dvadeset godina nismo izigrali povjerenje niti jednog osiguranika. Možda je netko bio nezadovoljan, ali naša je ponuda uvijek realna, ono što osiguranik za novac koji je platio mora i treba dobiti. Dugogodišnje uspješno poslovanje agencije, a i sam naziv koji je dobila po strateškoj, nikad osvojenoj, brodskoj baroknoj Tvrđavi na Savi, daju zalog da će i u godinama koje slijede Festung ostati jednako uspješna agencija, rekao je njen vlasnik Petar Čavić u povodu obilježavanja dvadesete obljetnice.


Na fotografiji: Petar Čavić, vlasnik Festunga i Mika Mimica, direktor filijale Croatia osiguranja u Slavonskom Brodu