Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva

Hrvatska gospodarska komora organizirala je u suradnji s projektnim partnerima trodnevnu radionicu za potencijalne poduzetnice od 4. do 6. lipnja u Zagrebu. Cilj je radionice bio dovesti zainteresirane žene većinom nezaposlene i studentice na razinu pokretanja njihove vlastite tvrtke.

Radionica se održala u sklopu projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koju provodi HGKsa svojim projektnim partnerima Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka i Tehnološkim parkom Varaždin – TPV.

Nakon radionice u Osijeku, ovo je druga u nizu od pet radionica koje će se održati ove godine u pet različitih hrvatskih gradova. Sljedeća bi se radionica trebala održati u Varaždinu od 27. do 29. lipnja u konferencijskoj dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu, a preostale dvije u Rijeci i Splitu najesen.

Radionica su besplatne, a zainteresirane žene sve informacije mogu pronaći na stranici projekta EntrepreneurSHEp Croatia http://entrepreneurshep.een.hr/ te stranici Europske poduzetničke mreže www.een.hr.