Društvene mreže - uvjet uspješnog poslovanja

Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama – Tvitomanija, koja se održava od 8. do 12. svibnja u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, okupit će 600tinjak sudionika iz Hrvatske, Srbije, BiH te Slovenije.

Uz besplatnu kotizaciju i smještaj od 100 eura za četiri noćenja u hotelu od pet zvjezdica, Tvitomanija će okupiti i ugledne stručnjake iz marketinga i PR-a, političare i političke konsultante, poduzetnike, novinare, javne ličnosti i community managere iz čitave regije. Više od stotinu predavača raspravljat će, prenositi svoja znanja i iskustva te educirati sudionike o neophodnom online prisustvu.

Među panelistima će biti i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, novinari Zoran Šprajc, Antonija Mandić, Ana Stunić,  pop pjevačica Nina Badrić, PR stručnjaci Krešimir Macan i Aleksandra Kolarić, direktorica Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić, novinari,  i mnogi drugi.

Mnogi danas kažu: „Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite.“, a organizatori dodaju: „Ako ne koristite pametno društvene mreže – nema smisla da ste tamo!“ Dođite na Tvitomaniju i učite od najboljih!

Podrobnije na :                http://tvitomanija.me/hr/program/

Mina Smiljanić

PR konferencije

mina.smiljanic@tvitomanija.me