Croatia osiguranje za sigurnu budućnost najmlađih

U razdoblju od 28. veljače do 28.ožujka 2011. godine Croatia osiguranje će omogućiti svim zainteresiranimgrađanima savjetovanje o štednom osiguranju djeteta. Pozivom na besplatnitelefon 0800 80 15 ili prijavom na portalu www.crosig.hrgrađani mogu dogovoriti termin  za dolazak zastupnika Croatia osiguranja.Svako dijete biti će nagrađeno slikovnicom za crtež maskote štednog osiguranjadjeteta COCA, a od svih prikupljenih crteža 5 najoriginalnijih nagradit će sedvodnevnim putovanjem i ulaznicama za Gardaland za dvije osobe. Svi crteži bitiće objavljeni i na Facebook profilu Croatia osiguranja

„Potreba je i želja svakogčovjeka da skrbi i stvara za sebe i svoju obitelj. Zbog toga smo kao vodećaosiguravateljna kuća, ali i vodeći osiguravatelj na području životnihosiguranja, posebnu pozornost posvetili kreiranju proizvoda za osiguranjedjece. Ovim projektom prvenstveno želimo educirati roditelje da je životnoosiguranje ne samo najbolji oblik zaštite djeteta, već i kvalitetan oblikštednje.“ - naglasio je Željko Jukić, direktor Sektora za životnaosiguranja u Croatia osiguranju.

Štedno osiguranje djece podnazivom JUNIOR predstavlja osiguranje života za djecu u dobi od 3 mjeseca do13. godine, uz trajanje do navršene 20. godine života djeteta. Također, postojimogućnost dodatnog ugovaranja dopunskog osiguranja djeteta od posljedicanesretnog slučaja. Proizvod je prilagođen individualnim financijskim mogućnostima,minimalna mjesečna uplata iznosi 118 kuna, a po isteku osiguranja djetetuosigurava temeljni kapital i materijalnu sigurnost.