Combis na Srougu o (r)evoluciji BI sustava

Beograd, 29. svibnja 2013. – Regionalni sistem integrator Combis predstavit će se na ovogodišnjoj, petoj po redu Sroug konferenciji korisnika Oracle rješenja u Srbiji koja se od 29.-31. svibnja održava u Aranđelovcu.

Combis će se, kroz dva predavanja, Oracleovim korisnicima u Srbiji predstaviti s iskustvima implementacije Oracle EXA proizvoda u Zagrebačkoj banci, članici UniCredit Grupe te otkriti prednosti hibridnog modela za potrebne poslovnog izvještavanja.

„Vjerujemo kako će sudionicima konferencije biti zanimljivo saznati kako je tekao proces transformacije tradicionalnog BI (Business Intelligence) sustava u novi napredni Oracle EXA BI sustav. Posebice s obzirom na činjenicu kako je, da bi se uveo jedan ovakav sustav u Banku, bilo potrebno postići određenu razinu osviještenosti i sazrijevanja odnosno pokazati punu spremnost za velike promjene i iskorake“, izjavio je najavljujući svoje predavanje Tomislav Jagić, voditelja odjela za Oracle tehnologiju iz Combisa.

Combis je prije dvije godine otvorio ured u Srbiji čime je tvrtka još snažnije iskoračila na regionalno tržište, a na Sroug konferenciji korisnika Oracle rješenjaCombis se predstavlja drugu godinu za redom.