CEDOH: XII. TEMELJNI SEMINAR O OSIGURANJU - Zagreb, rujan – listopad – studeni 2014.

U organizaciji Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje u rujnu 2014. započinje sljedeći, dvanaesti po redu Temeljni seminar o osiguranju. S devedeset i jednim satom predavanja posrijedi je najopsežnija edukacija o osiguranju koja, zahvaljujući predavačima koji uz izvrsno teorijsko znanje posjeduju i bogato praktično iskustvo, polaznicima pruža napredno poznavanje osigurateljne djelatnosti u cjelini i po njezinim glavnim vrstama. 

Seminar se izvodi u tri tjedna s razmakom od po mjesec dana. U provedbi edukacije sudjeluje 22 predavača koji su redom vrsni stručnjaci za područje osiguranja, ponajviše iskusni profesionalci iz menadžmenta društava za osiguranje, te sveučilišni profesori.

 Seminar se zaključuje pisanim ispitom, a polaznicima koji ga polože na prigodnoj će svečanosti biti uručena diploma o svladanom programu seminara. 

Predavanja će se izvoditi prema sljedećem rasporedu: prvi ciklus predavanja održat će se od 22. do 26. rujna, drugi ciklus od 20. do 24. listopada, a treći ciklus od 17. do 21. studenog 2014. Seminar će se održavati u prostorijama društva Wiener osiguranje VIG d.d. 

Rok za prijavu na seminar je 15. rujna 2014. godine.

Poziv na prijavu za seminar s više informacija te prijavnicu za seminar možete preuzeti u privitku.

Dokumenti za preuzimanje