CEDOH dodijelio diplome polaznicima Temeljnog seminara

Svečanom promocijom u Novinarskom domu završio je još jedan Temeljni seminar Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje, kojeg su do sada uspješno položila ukupno 263 polaznika. Sedma generacija polaznika postigla je dosad najsjajniji rezultat – prosjek ocjena od 4,23, što je osobito pohvalio predsjednik Znanstvenog vijeća CEDOH-a Marijan Ćurković te zahvalio polaznicima na predanosti i ozbiljnosti koju su pokazali na edukaciji. 

Direktor HUO-a Hrvoje Pauković pozdravio je predstavnike uprava osiguravajućih društava i predavače koji su svojim dolaskom „pokazali da cijene znanje i trud polaznika“ te najavio da u jesen kreće novi blok seminara tematski vezan za Solventnost II. Pauković je izvijestio o dogovorenoj suradnji sa Swiss Re kao i mogućnosti da najbolji polaznici konkuriraju za tečaj koji će se u organizaciji ovog društva održati u Munchenu.

Sedmi Temeljni seminar okupio je četrdesetak polaznika koji su tijekom ožujka, travnja i svibnja odslušali gotovo 90 sati predavanja 22 uglednih stručnjaka iz osiguranja, te su 19. lipnja polaganju završnog ispita pristupili i uspješno ga položilo 34 polaznika. Najbolji rezultat postigli su Marijana Zbašnik i Igor Mačina iz Triglav osiguranja, osvojivši maksimalan broj bodova, a ostali polaznici su: Jadrijević Mojimir, Kuđerski Anita, Krolo Mirjana, Drača Dino, Rebac Danijel, Krajina Arijana, Lolić Andrea (Allianz Zagreb), Kohar Alan (Triglav osiguranje), Alebić Blanka (HOK Osiguranje), Zlodi Perković Zvjezdana (Generali osiguranje), Dimač Alena, Vuković Melita (Sunce osiguranje), Miličević Ivana, Kasumović Iva,  Karlović Lidija,  Ćutuk Snježana, Chalfe Suhela,  Križić Marijan,  Perić Sidonija,  Bilić Ivana,  Bolta  Damir, Modrušan Bagarić Marija, Ćavar Marijan, Volarević Marina, Rupčić Hrvoje,  Škrlec Radovan (Croatia osiguranje), Marić Ivan, Horvat Slaven (HANFA) te Pacarada Lorik i Demolli Nexhmedin (Croatia Sigurimi sh.a.).

Predavačima se u ime polaznika zahvalila Ivana Miličević.