Brže i lakše do dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja

Brže i lakše do dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja

Croatia zdravstveno osiguranje predstavilo je danas novu korporativnu internetsku stranicu putem koje će ugovaranje dodatnog ili dopunskog osiguranja građanima postati još jednostavnije, brže i dostupnije.

Nova stranica na adresi www.czo.hr kreirana je s ciljem da se na jednostavan način komunicira ponuda, program i podrška u sustavu zdravstvenog osiguranja za postojeće i nove osiguranike. Svježim i inovativnim pristupom napravljen je zaokret u obraćanju posjetiteljima, prilagođavajući sadržaj njihovim potrebama i interesima, olakšavajući odabir, ugovaranje i način plaćanja osiguranja.

Uskoro izlazi i u potpunosti redizajnirani webshop pomoću kojeg će ugovaranje polica dodatnog ili dopunskog osiguranja biti jednostavno i brzo, u samo 3 koraka, tako omogućivši građanima nikad lakši način ugovaranja police zdravstvenog osiguranja. Prateći tehnološke trendove korištenja mobilnih uređaja za pregledavanje web sadržaja, nova Internetska stranica u potpunosti je prilagođena uređaju na kojem se pregledava, bez obzira radi li se o tabletu, pametnom telefonu ili stolnom računalu.

- Dodatno i dopunsko osiguranje je najpovoljnije rješenje za vrhunsku medicinsku uslugu, a od sada je građanima putem Interneta dostupno u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg mjesta. Liječnici savjetuju da je vrijeme ključno u slučaju bolesti, a mi bismo savjetovali da se i osigurate na vrijeme.- izjavio je na predstavljanju predsjednik Uprave CROATIA zdravstvenog osiguranja Damir Mihanović.

Stranicu pokreće Honey, novi sustav za upravljanje sadržajem kojeg je u potpunosti osmislila i razvila hrvatska digitalna agencija Brlog. Ovaj sustav omogućava brzu i jednostavnu izmjenu sadržaja te je vrlo intuitivna. Moto novih stranica „Sigurni dok istražujete život, u svakom trenu, u svakom kutu Hrvatske“, popraćen je i vizualnom podlogom stranice, za koje su korištene fotografije dva nagrađivana hrvatska fotografa, Marka Vrdoljaka i Borisa Krstinića.

Croatia zdravstveno osiguranje je lider na tržištu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. U prvih šest mjeseci 2014. godine ima rast od 30%. Više od 120.000 osiguranika odabralo je CZO dopunsko zdravstveno osiguranje, a oko 4.000 osiguranika ulazi u sustav dopunskog zdravstvenog osiguranja. Osim toga, jedini je komercijalni osiguratelj čija iskaznica dopunskog osiguranja vrijedi kao sredstvo plaćanja.