Akcija "Sigurni na odmoru“

petak, 28. lipnja, od 13 - 19 sati i u subotu, 29. lipnja, od 8 - 13 sati - Broj prometnih nesreća uslijed gužvi u ljetnim mjesecima raste, a jedan od čestih uzroka problema na putovanjima su i neispravna vozila, kojima građani često kreću na svoje godišnje odmore. Kako bi olakšao pripreme za praznike Allianz organizira dvodnevnu akciju "Sigurni na odmoru“, tijekom koje građani mogu provjerite tehničku ispravnost svog vozila, a usput saznati i njegovu vrijednost. Allianz akciju organizira u suradnji s  tvrtkama Auto Hrvatska Automobili d.o.o i Carglass®, stoji u priopćenju Allianza.

U Allianz procjenilištu šteta, na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu, stručnjaci Auto Hrvatske Automobili d.o.o. će za samo 1 kunu provjeravati tehničku ispravnost vozila, napraviti kontrolu klima uređaja ili izmjenu ulja, a po želji mogu napraviti i informativnu procjenu vrijednosti vozila, uz mogućnost otkupa. Ako na vozilu postoji šteta, Allianz stručnjaci će procijeniti i iznos potreban za popravak. Akcija "Sigurni na odmoru“ održava se u u petak, 28. lipnja, od 13 - 19 sati i u subotu, 29. lipnja, od 8 - 13 sati. Prvih 20 vozača osvojit će i Allianz poklon iznenađenja.

Tim stručnjaka građanima će pružiti usluge:

  1. Provjeru sigurnosti vozila  (Auto Hrvatska Automobili d.o.o.) koja uključuje:  pregled tehničke ispravnosti vozila (akumulatora, brisača, kočionog sustava, guma), kontrolu i punjenje klima uređaja, besplatnu procjenu vrijednosti rabljenog vozila uz novu uslugu: mogućnost otkupa vozila ili zamjene po principu staro za novo ili staro za staro;
  2. Informativnu procjenu štete (Allianz) za sve građane;
  3. Popravak vjetrobranskog stakla – Carglass® koji uključuje:  mogućnost popravka i zamjene oštećenih stakala po promotivnim cijenama, uz neograničenu garanciju na izvršene radove i popust od 30 posto.
Akcija je otvorenog tipa i namijenjena je svim klijentima, neovisno o polici osiguranja koju imaju u Allianzu te svim zainteresiranim građanima.