4. PAR međunarodna konferencija PILC 2015 „Liderstvo promjena: ključ uspješnog rasta“

4. PAR međunarodna konferencija PILC 2015 „Liderstvo promjena: ključ uspješnog rasta“

Hotel Milenij,  13. - 14. ožujka, 2015.
Poslovna akademija Rijeka i Visoka poslovna škola PAR, u suradnji s prestižnim Iacocca Instituteom i Lehigh Universityem, organiziraju znanstveno-stručnu konferenciju iz područja liderstva s ciljem promicanja boljeg razumijevanja promjena unutar procesa upravljanja ljudskim potencijalima i organizacijskih struktura u cijelosti.

Konferencija promiče interdisciplinarni dijalog i potiče sudionike na usavršavanje i umrežavanja na međunarodnoj razini. Sudionici će imati priliku prisustvovati glavnoj panel raspravi na aktualnu temu „Liderstvo promjena“ te na okrugle stolove sa sljedećim temama:

  1. Zaposlenici kao agenti promjena
  2. Transformacijsko vodstvo u obrazovanju i sportu
  3. Vodstvo promjena u inovaciji i tehnologiji
  4. Lekcije o vodstvu proizašli i posljednje globalne krize

Jedinstvenom iskustvu ove konferencije doprinijeti Iaccoca radionicaLiderstvo promjena“ pod vodstvom Carol S.Ham, direktorice International progama Lehigh sveučilišta i Iaccoca Instituta i Andree Milić, koja je nakon međunarodnih iskustva u treniranju i coachingu unutar UN-a od ove zime stalni predavač na PAR-u. Radionice sudionicima pružaju priliku za procjenu i razvijanje poslovnih vještina, poboljšanje cjelokupnog poslovanja i vodstva te rast profesionalne mreže. Osim toga, PILC je jedina prilika za pohađanje prestižnih Iacocca radionica u Europi. Konferencija promiče interdisciplinarni dijalog i potiče sudionike na usavršavanje i umrežavanja na međunarodnoj razini te okuplja znanstvenike, studente i stručnjake iz gospodarstva koji će prezentirati svoja znanja, radove i vještine upravljanja i vođenja istovremeno pružajući poticaj za daljnje poslovanje, mogućnost proširenja profesionalne mreže te priliku da prisustvuju vrhunskom seminaru i treningu Iaccoca Instituta.

U privitku možete pronaći brošuru Konferencije, a za sve dodatne informacije o samoj konferenciji posjetite web stranicu www.par-conference.com. Pitanja i upite slobodno uputite na conference@par.hr.

Dokumenti za preuzimanje