14. Dani europskog prometnog prava u Luksemburgu

Institut za europsko prometno pravo organizira 14. Dane europskog prometnog prava, koji će se održati 9. i 10. listopada 2013. u Mondorf-les-Bainsu, u Luksemburgu. 

Na kongresu će biti raspravljene važne i aktualne teme vezane uz pitanje naknade domaćih i međunarodnih šteta, kao što su pregled razvoja europskog prometnog prava, najnoviji pomaci u pitanju naknade štete bliskim srodnicima žrtava prometnih nesreća u mnogim zemljama, suzbijanje prijevara i zaštita podataka u praksi naknade šteta, utvrđivanje mjerodavnog prava za pravila privatnog međunarodnog prava i procesnog prava glede promjene prebivališta mnogih građana EU.

Kongres je namijenjen djelatnicima svih organizacija koje se bave prometnim pravom. Institut za europsko prometno pravo udruženje je oko 250 članova iz europskih zemalja (društva za osiguranje, automobilski klubovi, znanstvenici, interesne skupine itd.) koji se bave zakonskim pitanjima vezanima uz mobilnost, a posebno domaćim i međunarodnim odštetnim pravom osiguranja od automobilske odgovornosti. Članovima Instituta bit će ponuđeni posebno povoljni uvjeti sudjelovanja. Više informacija, program i prijavnicu potražite na stranicama Instituta, Institute for European Traffic Law (IETL) ili u dokumentima, u privitku.