Od danas na tržištu dvostruka sigurnost djece uz životno osiguranje

Od danas na tržištu dvostruka sigurnost djece uz životno osiguranje

Croatia osiguranje od danas uvodi jedinstvena pokrića na tržištu za štedno osiguranje djece koje od sada, osim kvalitetne štednje, može biti odgovor za zaštitu djeteta od svih rizika koji mogu ugroziti njegovo odrastanje i školovanje. Posebnost novih uvjeta osiguranja je pokriće dva nova rizika: u  slučaju da ugovaratelj odnosno osoba koja plaća osiguranje premine (bilo da je riječ o roditelju, rodbini ili drugoj osobi) Croatia osiguranje preuzima daljnje plaćanje police, a u slučaju smrti roditelja Croatia osiguranje će za dijete isplatiti dvostruku vrijednost police. Novost u ponudi je dodatni bonus od 3% dobiti za sve osigurane srednjoškolce odlikaše.

- Naši najmlađi trebaju potporu i zaštitu odraslih. Zbog toga smo ponudili nove pogodnosti i veću sigurnost za djecu kojoj se ugovori štedno osiguranje u Croatia osiguranju. Dodatno želimo pomoći i djeci koja nemaju roditeljsku zaštitu, stoga smo kao partner Zaklade Vaša pošta za projekt „Dobri ljudi, djeci Hrvatske“ donirali 750.000 kn za štedno osiguranje djece bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi.- izjavio je predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević.

Policom štednog osiguranja dijete će tijekom odrastanja biti osigurano, štedjet će uz valutnu klauzulu uvećanu za dobit, a  dodatno  je moguće ugovoriti i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja. Minimalna pristupna dob za ugovaranje je 30 dana, maksimalna 13 godina,  a polica se ugovara na 10 do 25 godina. Za optimalnu dobit osiguranje je najbolje ugovoriti što ranije kako bi dijete bilo dulje osigurano, ostvarilo višu osiguranu svotu i dobit te u najranijoj punoljetnosti raspolagalo sredstvima.