Novi proizvod - Osiguranjem do najpovoljnije posmrtne pomoći

Novi proizvod - Osiguranjem do najpovoljnije posmrtne pomoći

Značajno povoljnije od ostalih ponuda štednje za posmrtnu pripomoć i dostupno već od 3 eura mjesečno

Odluka o ulaganju za posmrtnu pripomoć tema je o kojoj svi s nelagodom razmišljamo i skloni smo odgađati ju za sutra, svjesni pri tome da je najbolje već danas osigurati sredstva koja će naše najmilije u teškom trenutku barem osloboditi tereta financijskih briga.

Doživotno osiguranje za slučaj smrti pod nazivom Sigurna budućnost je izuzetno kvalitetan oblik štednje kojim ćete osigurati sredstva za posmrtnu pomoć, pri čemu osigurani iznos nije namjenski vezan za pokrivanje troškova pogreba već obitelj raspolaže novcem prema vlastitoj potrebi.

Ovo osiguranje je doživotno, nakon što platite premiju polica vrijedi cijeli život. Minimalna pristupna dob osiguranika je 18 godina, a maksimalna 70 godina. Uz dobnu, nije potrebno zadovoljavati druge uvjete. Ovisno o vašem izboru osigurani iznos može biti od 200-ak eura do 10.000 eura. Rok otplate je od 5 do 20 godina, a najmanja mjesečna premija osiguranja može iznositi manje od 3 eura. Za razliku od ostalih oblika štednje kojima možete ostvariti sredstva onoliko koliko uplatite, osiguravatelj ovom policom jamči isplatu punog osiguranog iznosa već nakon 2 godine od početka osiguranja.

Npr. Ukoliko osiguranik ima 50 godina i ugovori policu u trajanju od 10 godina s osiguranom svotom od 5.000 eura, plačat će mjesečnu premiju 31,31 eura. Pravo na isplatu cijele osigurane svote od 5.000 eura u slučaju smrti stječe već nakon 2 godine od početka osiguranja.

Pogledajte još nekoliko primjera:

Dob osiguranikaTrajanje osiguranjaMjesečna premija osiguranjaGarantirana osigurana svota
50 godina 20 godina 3 eura 810,89 eura
50 godina 20 godina 36,99 eura 10.000,00 eura
50 godina 10 godina 31,31 eura 5.000,00 eura
50 godina 5 godina 109,85 eura 10.000,00 eura

-Loša gospodarska situacija i pad osobne potrošnje nisu zaustavili rast prodaje životnih osiguranja. Čini se da su građani upravo u teškim vremenima svjesni potrebe dodatne zaštite i potražnja za našim proizvodima raste. Ovo osiguranje ponudili smo nakon što smo primijetili potrebu na tržištu i već u prvim danima primjećujemo veliki interes građana.- izjavio je Željko Jukić, direktor Sektora za životna osiguranja u Croatia osiguranju.

Iako je proizvod novost na hrvatskom tržištu osiguranja, riječ je o osiguranju koje je visoko zastupljeno u zemljama EU i našeg bližeg okruženja, poput  Italije i Slovenije. Osiguranje se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici tvrtke, od 15. studenog moći će se kupiti i putem web portala www.dosi.hr te uskoro putem web portala Croatia osiguranja www.crosig.hr