Croatia osiguranje na školskim praznicima s djecom i šegrtom Hlapićem

Croatia osiguranje na školskim praznicima s djecom i šegrtom Hlapićem

Zagreb, 12. siječnja - Zadnji dan školskih praznika obilježili smo još jednom bajkom na ledu „Čudnovate zgode šegrta Hlapića“ na klizalištu NIce Ice u centru Zagreba i time završili ciklus druženja na ledu s najmlađima u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaboku

Završetkom jučerašnjeg programa zaželjeli smo uspješan povratak u školske klupe za više od pola milijuna učenika diljem Hrvatske koji su danas započeli s nastavom. Simpatični Hlapić, iz djela naše svjetski poznate spisateljice za djecu Ivane Brlić Mažuranić, obilježio je odrastanje nekoliko hrvatskih naraštaja, a uskoro će ga kroz školsku lektiru upoznati i mnogi naši školarci.

 Bajku na ledu izvela su djeca i mladi iz Klizačkog kluba Medo, pod vodstvom trenerice Gorana Škalec Petrović. Mladi klizači prošle su godine osvojili titulu najbolje izvedbe čarobnog svijeta dječaka Hlapića povodom 100. godišnjice bajke., a zasigurno su osvojili i srca naše publike koja je napunila klizalište tri vikenda za redom.

Prilažemo nekoliko fotografija koje će vas odvesti na put od 6 dana i 7 noći Hlapićevog putovanja. Sjećate li se? „Malen kao lakat, veseo kao ptica, hrabar kao Kraljević Marko, mudar kao knjiga, a dobar kao sunce..“ :)

Galerija