Novosti i mediji

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s Croduxom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u srpnju stotinu korisnika koji su najbrže točno odgovorili na kviz znanja osvojilo je Crodux karticu za gorivo s raspoloživim iznosom od 100 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s CIAK Autom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u lipnju sedamdeset korisnika programa Dobra prilika koji su najbrže točno odgovorili na kviz pitanja osvojilo je CIAK Starter Powerbank 10.000 mAh, 2x USB. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika. Doznajte više o programu.

Potpisani Ugovori o kupovini 100 posto udjela u Central osiguranju d.d. i Testing Grupi

Dana 28. lipnja 2018. godine, u sjedištu Croatia osiguranja d.d., Vatroslava Jagića 33, potpisani su Ugovori o kupovini 100 posto udjela u Central osiguranju d.d. i Testing Grupi u Bosni i Hercegovini. Ugovori o kupoprodaji steći će valjanost nakon prikupljenih odobrenja nadležnih regulatornih tijela o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Dobitnici natječaja „Dobra prilika za odlične nagrade“ s Tekstilprometom

U nagradnom natječaju „Dobra prilika za odlične nagrade" u svibnju pedeset korisnika programa Dobra prilika koji su najbrže točno odgovorili na kviz pitanja osvojilo je Gerry Weber poklon bon s raspoloživim iznosom od 200 kn. Klijenti Croatia osiguranja mogu besplatno aktivirati program pogodnosti Dobra prilika, doznajte više o programu.

Prikaži još vijesti