Novosti i mediji

Dobitnici nagradnog natječaja „Aplikativni zadatak“ Croatia osiguranja d.d.

Croatia osiguranje svoju stoljetnu tradiciju njeguje temeljnim vrijednostima među kojima su stručnost, agilnost, pouzdanost i inovativnost. Te vrijednosti pomažu nam da očuvamo vodeću poziciju kao najstarija i najveća osigurateljna kompanija. Dok smo s jedne strane brižno osigurali Vas, Vaše zdravlje i imovinu, svoj uspjeh osigurali smo ulaganjem u izvrsne zaposlenike predane zajedničkom cilju i utjelovljenju naših vrijednosti. Za naš razvoj zaslužni su naši zaposlenici – zbog čega smo u potrazi za mladim talentima željnih izazova i rada u modernom poslovnom okruženju.

Žurna pomoć za sanaciju štete - Croatia osiguranje oštećenima zbog požara isplaćuje akontaciju za sanaciju izgorene osigurane imovine

ZAGREB, 18. srpnja 2017. – Zbog izvanredne situacije i požara koji posljednjih dana ugrožavaju živote i imovinu građana u Hrvatskoj, Croatia osiguranje će znatno olakšati i ubrzati proces procjene i isplate osiguranja. Manje štete bit će isplaćene jedan dan nakon obračuna, a u slučajevima velike štete od požara osiguranicima će biti isplaćena akontacija za sanaciju izgorene imovine i prije konačne procjene štete.

Prikaži još vijesti