Budi dio tima

Postani dio našeg tima. Svoj životopis i pismo namjere pošalji Odjelu za upravljanje ljudskim potencijalima na adresu posao@crosig.hr

Postanite dio našeg tima - tražimo BI developera u kontrolingu - pripravnik (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području ICT infrastrukture i pojačali naš tim u Sektoru za informatiku i digitalizaciju poslovanja tražimo ambiciozne i motivirane kandidate za poziciju: BI developer u kontrolingu - pripravnik (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Višeg sistem inženjera (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području ICT infrastrukture i pojačali naš tim u Sektoru za informatiku i digitalizaciju poslovanja tražimo ambiciozne i motivirane kandidate za poziciju: Viši sistem inženjer (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Višeg administratora aplikacijskih servisa (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području ICT infrastrukture i pojačali naš tim u Sektoru za informatiku i digitalizaciju poslovanja tražimo ambiciozne i motivirane kandidate za poziciju: Viši administrator aplikacijskih servisa (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Softverskog inženjera (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Planiramo proširiti svoj tim za više od 10 novih kolega ili kolegica, stoga tražimo više stručnih i dinamičnih osoba za rad u poticajnom i tehnički naprednom okruženju dizajna i izgradnje poslovnih aplikacija u Službi za razvoj aplikativnog softvera. Budućim radnicima nudimo zanimljive i perspektivne poslove na primjeni modernih razvojnih alata za razvoj informacijskih sustava uz mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i obrazovanja, te stjecanja iskustva u radu s novim alatima i tehnologijama

Postanite dio našeg tima - tražimo Junior BI developera u kontrolingu (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području kontrolinga i pojačali naš tim u Sektoru za kontroling, tražimo osobu za poziciju: Junior BI developer u kontrolingu (m/ž), 1 izvršitelj/ica, u Zagrebu, na neodređeno vrijeme (probni rok od 6 mjeseci).


Prikaži još vijesti