Budi dio tima

Postani dio našeg tima. Svoj životopis i pismo namjere pošalji Odjelu za upravljanje ljudskim potencijalima na adresu posao@crosig.hr

Postanite dio našeg tima - tražimo Voditelja poslovnih odnosa s malim i srednjim poduzetništvom (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo  pojačali naš tim u Sektoru za osiguranje korporativnih klijenata i malog i srednjeg poduzetništva tražimo više osoba za poziciju:

Voditelj poslovnih odnosa s malim i srednjim poduzetništvom (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Voditelja odjela za edukaciju (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području upravljanja edukacijama i pojačali naš tim u Sektoru za prodaju tražimo osobu za poziciju:

Voditelj odjela za edukaciju (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo VIŠEG SPECIJALISTA ZA PREVENTIVU (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014.  godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području osiguranja transporta i pojačali naš tim u Sektoru za neživotna osiguranja tražimo osobe za poziciju:

Viši specijalist za preventivu (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Specijalista za kvantitativno modeliranje (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo pojačali naš tim u Sektoru za upravljanje rizicima tražimo osobu za poziciju:

Specijalist za kvantitativno modeliranje (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Specijalista za kvantitativno modeliranje - pripravnika (m/ž)

Ako želite ući u svijet financijske industrije, primijeniti naučeno u praksi, dodatno proširiti znanja iz područja vrednovanja financijskih instrumenata, tržišta kapitala, tehnika i metoda upravljanja rizicima te razvijati svoju karijeru u stabilnom okruženju uz izvrsne mentore - pridružite se našem timu u Sektoru za upravljanje rizicima na poziciji:

Specijalist za kvantitativno modeliranje - pripravnik (m/ž)

Prikaži još vijesti