Budi dio tima

Postani dio našeg tima. Svoj životopis i pismo namjere pošalji Odjelu za upravljanje ljudskim potencijalima na adresu posao@crosig.hr

Postanite dio našeg tima - tražimo Specijalista za kvantitativno modeliranje (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo pojačali naš tim u Sektoru za upravljanje rizicima tražimo osobu za poziciju:

Specijalist za kvantitativno modeliranje (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Specijalista za kvantitativno modeliranje - pripravnika (m/ž)

Ako želite ući u svijet financijske industrije, primijeniti naučeno u praksi, dodatno proširiti znanja iz područja vrednovanja financijskih instrumenata, tržišta kapitala, tehnika i metoda upravljanja rizicima te razvijati svoju karijeru u stabilnom okruženju uz izvrsne mentore - pridružite se našem timu u Sektoru za upravljanje rizicima na poziciji:

Specijalist za kvantitativno modeliranje - pripravnik (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo menadžera procesne izvrsnosti (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području upravljanja procesima i pojačali naš tim u Sektoru za razvoj organizacije i poslovnih procesa tražimo osobu za pozicijuMenadžer procesne izvrsnosti (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo BI developera u kontrolingu - pripravnik (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području ICT infrastrukture i pojačali naš tim u Sektoru za informatiku i digitalizaciju poslovanja tražimo ambiciozne i motivirane kandidate za poziciju: BI developer u kontrolingu - pripravnik (m/ž)

Postanite dio našeg tima - tražimo Višeg sistem inženjera (m/ž)

Croatia osiguranje je najveća i najstarija osiguravajuća tvrtka u Hrvatskoj, osnovana 1884. godine. Vodeće smo društvo na hrvatskom tržištu osiguranja po broju inovativnih proizvoda prilagođenih širokom spektru rizika. Od 2014. godine poslujemo u okviru Adris Grupe i unapređujemo načine rada u svim segmentima poslovanja. Kako bismo unaprijedili praksu u području ICT infrastrukture i pojačali naš tim u Sektoru za informatiku i digitalizaciju poslovanja tražimo ambiciozne i motivirane kandidate za poziciju: Viši sistem inženjer (m/ž)

Prikaži još vijesti