Obavijest o novim članovima Nadzornog odbora i Uprave CROATIA osiguranja d.d.

Danas je održana 39. Glavna skupština Croatia osiguranja u sklopu koje su izabrani novi članovi Nadzornog odbora tvrtke. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je mr. Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe, a za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora izabran je Mladen Blažević. Za članove Nadzornog odbora izabrani su prof. dr. Josip Tica, Plinio Cuccurin, Branko Zec, Roberto Škopac i Miroslav Hrašćanec (predstavnik radnika).

Nadzorni odbor imenovao je danas i novu Upravu društva, koju čine:  Sanel Volarić, Nikola Mišetić i Andrej Koštomaj.

Dosadašnji predsjednik Uprave CO Krešimir Starčević i član Ivan Fabijančić sporazumno odlaze iz tvrtke.

Kratki životopisi članova Uprave CO:

Sanel Volarić, rođen u Mostaru 1972. godine, diplomirao je i magistrirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu gdje je stekao zvanje magistra znanosti iz područja informacijskih tehnologija. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završio je MBA studijski program.

Poslovno iskustvo stjecao je u Privrednoj banci Zagreb i AZ Fondu. Posljednje četiri godine obnašao je funkciju zamjenika regionalnog člana Uprave za operacije Allianz SE sa sjedištem u Munchenu.

Andrej Koštomaj, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao na London Business School i stekao zvanje magistra financija. Poslovno iskustvo stjecao u McKinseyu, a posljednje dvije godine obnašao je funkciju Googleova izvršnoga regionalnog direktora marketinga za Adriatics regiju.

Nikola Mišetić, studirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i magistrirao. Na prestižnom INSEAD-u u Francuskoj završio je MBA studij. Radio je u bankarskom sektoru; od 2005. do 2011. u McKinsey&Company. Od 2011. g. zaposlen je u Adrisu, gdje je obnašao funkciju izvršnog direktora razvoja.