Vijesti za investitore

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U utorak, 28. veljače 2017. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.  na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za četvrto tromjesečje 2016. godine.

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

Zagreb, 20. siječnja 2017. – Na današnjoj korespondentnoj sjednici Nadzorni odbor Croatia osiguranja je, na zahtjev g. Sanela Volarića, utvrdio prestanak njegovog mandata kao člana Uprave s danom 31. siječnja 2017. godine.

Objava Ugovora o pripajanju društva

Ugovor o pripajanju društva CROATIA LLOYD d.d. – objava sklopljenog Ugovora između CROATIA osiguranja d.d. i CROATIA LLOYD d.d.         

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U srijedu, 21. prosinca 2016. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.  u prostorijama ADRIS GRUPE d.d., Rovinj, Obala Vladimira Nazora 1, na kojoj su se razmatrali izvještaji o poslovanju, dana je suglasnost na plan poslovanja za 2017. godinu, usvojen je Strateški plan rada Interne revizije za razdoblje 2017.-2019. godine, kao i Godišnji plan rada Interne revizije za 2017. godinu. Kroz dopunu dnevnog reda Nadzorni odbor je dao prethodnu suglasnost na sklapanje ugovora o pripajanju Croatia Lloyd d.d.

Najava sjednice Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U srijedu, 21. prosinca 2016. godine, održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.  u prostorijama ADRIS GRUPE d.d., Rovinj, Obala Vladimira Nazora 1, na kojoj će se razmatrati izvještaji o poslovanju i plan poslovanja za 2017. godinu, te će se odlučivati o usvajanju plana rada interne revizije CROATIA osiguranja d.d.

Prikaži još vijesti