Vijesti za investitore

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj su verificirani zapisnici Nadzornog i Revizorskog odbora CROATIA osiguranja d.d. te su razmotreni izvještaji o poslovanju I-IX 2017. godine.

Priopćenje: rezultati poslovanja Croatia osiguranje grupe 1.-9.2017.

Croatia osiguranje i nadalje ima vodeću poziciju na hrvatskome tržištu, s ukupnim udjelom od 30 posto. Tržišni je lider u segmentu neživotnih osiguranja s 35,3 posto. I u životnim osiguranjima zadržana je vodeća pozicija s ostvarenim tržišnim udjelom od 18,4 posto. U Hrvatskoj je ostvarena ukupna bruto zaračunata premija u iznosu od 2,1 milijarde kuna, što je jedan posto više od prošlogodišnje, i to unatoč ciljanoj optimalizaciji te smanjenju dijela portfelja.

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. je primila na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.9.2017. godine.

Najava sjednice Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine, održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33. Na dnevnom redu sjednice nalaze se verifikacija zapisnika Nadzornog i Revizorskog odbora CROATIA osiguranja d.d., te razmatranje izvještaja o poslovanju I-IX 2017. godine.

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d. na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za razdoblje od 1.1. – 30.9.2017. godine.

Prikaži još vijesti