Vijesti za investitore

Konsolidirani nerevidirani rezultati za prvo polugodište 2017. - Croatia osiguranje i dalje tržišni lider s udjelom od 32 posto

Croatia osiguranje i dalje uvjerljivo drži lidersku poziciju na hrvatskom tržištu osiguranja, s ukupnim udjelom od 32,1 posto te vodstvom u segmentima životnih i neživotnih osiguranja, dok neto dobit Grupe Croatia osiguranje iznosi 102 milijuna kuna, što predstavlja rast od 37 posto u usporedbi s istim prošlogodišnjim izvještajnim razdobljem – pokazuju rezultati poslovanja društva u prvih šest mjeseci ove godine.

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U petak, 28. srpnja 2017. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj su verificirani zapisnici Nadzornog i Revizorskog odbora CROATIA osiguranja d.d. te su razmotreni izvještaji o poslovanju I-VI 2017. godine.

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U petak, 28. srpnja 2017. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. je primila na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.6.2017. godine.

Najava sjednice Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U petak, 28. srpnja 2017. godine, održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33. Na dnevnom redu sjednice nalaze se verifikacija zapisnika Nadzornog i Revizorskog odbora CROATIA osiguranja d.d. te razmatranje izvještaja o poslovanju I-VI 2017. godine.

Prikaži još vijesti