Vijesti za investitore

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U srijedu, 8. ožujka 2017. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj su se razmatrali izvještaji i informacije o poslovanju te izvještaji i informacije ključnih funkcija CROATIA osiguranja d.d.

Obavijest CROATIA osiguranja d.d.

Hrvatska agencije za nadzor financijskih usluga je na sjednici Upravnog vijeća održanoj dana 3. ožujka 2017. donijela Rješenje temeljem kojeg je odobrila društvu CROATIA osiguranje d.d. pripajanje društva Croatia Lloyd d.d. 

Najava sjednice Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U srijedu, 8. ožujka 2017. godine, održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.  u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj će se razmatrati zapisnici Nadzornog i Revizorskog odbora, izvještaji i informacije o poslovanju te izvještaji i informacije ključnih funkcija CROATIA osiguranja d.d.

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U utorak, 28. veljače 2017. godine, održana je sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.  putem konzultacija na kojoj na kojoj je Uprava primila na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za četvrto tromjesečje 2016. godine.

Najava sjednice Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U utorak, 28. veljače 2017. godine, održat će se sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.  na kojoj će se razmatrati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani financijski izvještaji za četvrto tromjesečje 2016. godine.

Prikaži još vijesti