Vijesti za investitore

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 21. prosinca 2017. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u prostorijama ADRIS GRUPE d.d., Rovinj, Obala Vladimira Nazora 1, na kojoj su razmatrani izvještaji o poslovanju te je dana suglasnost na plan poslovanja za 2018. godinu CROATIA osiguranja d.d.

Najava sjednice Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 21. prosinca 2017. godine, održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u prostorijama ADRIS GRUPE d.d., Rovinj, Obala Vladimira Nazora 1, na kojoj će se razmatrati izvještaji o poslovanju i plan poslovanja za 2018. godinu CROATIA osiguranja d.d.

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj su verificirani zapisnici Nadzornog i Revizorskog odbora CROATIA osiguranja d.d. te su razmotreni izvještaji o poslovanju I-IX 2017. godine.

Priopćenje: rezultati poslovanja Croatia osiguranje grupe 1.-9.2017.

Croatia osiguranje i nadalje ima vodeću poziciju na hrvatskome tržištu, s ukupnim udjelom od 30 posto. Tržišni je lider u segmentu neživotnih osiguranja s 35,3 posto. I u životnim osiguranjima zadržana je vodeća pozicija s ostvarenim tržišnim udjelom od 18,4 posto. U Hrvatskoj je ostvarena ukupna bruto zaračunata premija u iznosu od 2,1 milijarde kuna, što je jedan posto više od prošlogodišnje, i to unatoč ciljanoj optimalizaciji te smanjenju dijela portfelja.

Održana sjednica Uprave CROATIA osiguranja d.d.

U četvrtak, 26. listopada 2017. godine, Uprava CROATIA osiguranja d.d. je primila na znanje nerevidirane konsolidirane i nekonsolidirane financijske izvještaje za razdoblje od 1.1. – 30.9.2017. godine.

Prikaži još vijesti