Vijesti za investitore

Odluke 44. Glavne skupštine CROATIA osiguranja d.d. i informacija o konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilnika Zagrebačke burze, obavještavamo da je 19. travnja 2018. godine održana Glavna skupština CROATIA osiguranja d.d., Vatroslava Jagića 33, Zagreb.

 

U radu Glavne skupštine sudjelovali su dioničari koji raspolažu s ukupno 412.888  glasova od 429.697 ukupnog broja dionica s pravom glasa, odnosno 96,08 % ukupnog temeljnog kapitala Društva, što je bilo dovoljno da Skupština može donositi pravovaljane odluke. U skladu s objavljenim Dnevnim redom, Glavna skupština CROATIA osiguranja d.d. donijela je Odluku o izboru članova Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

 

Konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. bit će održana u najkraćem mogućem roku, o čemu ćemo informirati javnost.

 

S poštovanjem,

CROATIA osiguranje d.d.

Objava Ugovora o pripajanju društva

Ugovor o pripajanju društva CROATIA osiguranje kredita d.d. – objava sklopljenog Ugovora između CROATIA osiguranja d.d. i CROATIA osiguranje kredita d.d.

Održana sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U srijedu, 21. ožujka 2018. godine, održana je sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj je dana suglasnost na Godišnji upitnik Kodeksa korporativnog upravljanja za 2017. godinu te na Odluku o sklapanju Ugovora o pripajanju društva CROATIA osiguranje kredita d.d.

Najava sjednice Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d.

U srijedu, 21. ožujka 2018. godine, održat će se sjednica Nadzornog odbora CROATIA osiguranja d.d. u Poslovnom centru ADRIS, Zagreb, Vatroslava Jagića 33, na kojoj će se razmotriti Godišnji upitnik Kodeksa korporativnog upravljanja za 2017. godinu te Odluka o sklapanju Ugovora o pripajanju društva CROATIA osiguranje kredita d.d.

Prikaži još vijesti