ZŠEM: Pokrenut FLEX MBA program za poslovne ljude

ZŠEM: Pokrenut FLEX MBA program za poslovne ljude

Nije jednostavno uskladiti sve obaveze na poslu i kod kuće, a istovremeno raditi i na osobnoj edukaciji. Upravo iz toga razloga Zagrebačka škola ekonomije i managementa je razvila „tailormade“ program za zaposlene ambiciozne ljude koji žele znati više – FLEX MBA program koji se odvija u vrijeme vikenda.

Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, FLEX MBA je interdisciplinarni smjer koji se sastoji od ključnih kolegija svih smjerova Diplomskog studija poslovnog upravljanja sa svih smjerova Diplomskog MBA studija na ZŠEM-u. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva, kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

ZŠEM-ovi predavači stručnjaci su iz Hrvatske i svijeta, vrsnog znanstveno istraživačkog rada i s vrijednim poslovnim iskustvom. Smjer je dizajniran da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika se razvijaju kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja.

Smjer se sastoji od dva dijela – serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli su osmišljeni po principu klasičnog MBA programa te su FLEX MBA kolegiji i predavači  identični kao na ostalim smjerovima MBA-a. Posebna pogodnost ovog smjera je mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Jedinstvena dinamika studija se izvodi kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima putem internetske platforme za učenje Black Board. Ovaj jedinstveni hibridni pristup u nastavi ostavlja polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Više informacija o Flex MBA studiju moguće je pronaći na službenoj web stranici MBA studija Zagrebačke škole ekonomije i managementa:

http://mba.zsem.hr/