Ugovaranje police osiguranja kućanstva putem interneta

Ugovaranje police osiguranja kućanstva putem interneta

Od 11. studenog Allianz nudi mogućnost ugovaranja police osiguranja kućanstva putem interneta, a po prvi put u Hrvatskoj, u sklopu osiguranja kućanstva, moguće je osigurati i kućne ljubimce online.

Korisnici imaju na izbor tri paketa osiguranja kućanstva: osnovni, klasični i ekskluzivni, a uz svaki od navedenih paketa moguće je ugovoriti i osiguranje kućnih ljubimaca.

"Vodimo se potrebama i očekivanjima klijenata te idemo u korak s razvojem tehnologije. Ova je usluga još jedna potvrda naše želje da se maksimalno približimo korisnicima, kako bi im olakšali ugovaranje polica te im samim time uštedjeli vrijeme", rekla je Maja Amidžić, direktorica Market menadžment sektora u Allianzu. 

Ugovaranje police na Allianz internetskim stranicama jednostavan je i brz postupak u samo četiri koraka. Online kupnja podržava sve kreditne kartice i mogućnost obročnog plaćanja, ali i debitne kartice većih banaka u Hrvatskoj. Uz popuste na jednokratnu uplatu i višegodišnju policu, u promotivnom razdoblju do 31. prosinca Allianz sve korisnike koji ugovore osiguranje imovine putem online kupnje nagrađuje s dodatnim popustom od 15 posto. Popust se ostvaruje putem promotivnog koda koji se nalazi na internetskim stranicama allianz.hr.

Osim jednostavnosti i brzine, online kupnja nudi i sve pogodnosti klasičnog ugovaranja polica pa tako i pogodnosti unutar MultiPlusCard programa. Korisnici skupljaju bodove jednostavnim unosom broja svoje MultiPlusCard kartice i time ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti 1.000.000 bodova, tj. 40.000 kuna na svojoj kartici.