Otvorenje zgrade i donacija Grawe osiguranja

Otvorenje zgrade i donacija Grawe osiguranja

Povodom preuređenja zgrade podružnice u Osijeku i proslave 20 uspješnih godina na hrvatskom tržištu osiguranja, Grawe Hrvatska d.d. na otvorenju zgrade uručila je i donaciju od 50.000 kuna za obnovu dječjeg odjela KBC Osijek. Na taj način osiguratelj je poslao poruku o važnosti ulaganja u kvalitetu života i rada.

Službenom otvorenju prisustvovali su Dragan Vulin, mag. ing. el., zamjenik župana Osječko-baranjske županije, g. Denis Ambruš, dogradonačelnik grada Osijeka, pročelnica KBC Osijek, doc.prim.dr.sc. Silvija Pušeljić te predstavnici svih tvrtki koje su sudjelovale u realizaciji adaptacije poslovnog prostora.

Zgrada podružnice u središtu Osijeku izgrađena je 1993. godine te ima ukupno 1303 četvorna metra i prostire se na 6 etaža. Preuređenje je započelo 15. svibnja 2013., a radovi su završeni prije predviđenog roka.

Osim poslovnog prostora koji će se koristiti za vlastite potrebe, u zgradi su predviđene i izvedene dvije uredske cjeline za zakup ukupne neto korisne površine od 150 četvornih metara. Jedna uredska cjelina nalazi se na V. katu zgrade površine 88 četvornih metara, dok je druga na VI. katu zgrade površine 62 četvorna metra. Navedeni prostori za zakup također ispunjavanju sve navedene standarde modrenog uredskog poslovanja, a koji uz izvrsnu lokaciju i uređenje garantiraju visokokvalitetne uredske prostore za budućeg zakupnika.