OneAccess i Combis za iskorak na hrvatsko tržište

Combis je postao partner tvrtke OneAccess, jednog od vodećih svjetskih proizvođača korisničke mrežne opreme, namijenjene telekomunikacijskim tvrtkama koji podržava preko 140 pružatelja usluga u više od 60 zemalja diljem svijeta, pri čemu i četiri od pet vodećih telekom operatera u Europi.  

Ova je francuska tvrtka u svom referentnom portfelju specijalizirana za proizvodnju multi-servisnih pristupnih usmjernika prilagođenih za isporuku konvergentnih usluga i cloud baziranih servisa što podrazumijeva integrirane tehnologije za prijenos podatkovnog i govornog prometa, podršku za različite pristupne tehnologije kao što su xDSL, Carrier Ethernet, podršku za 'legacy' i moderne sustave telefonije, integriranu IP PBX centralu i drugo.

„Combisova strategija nastupa na telekomunikacijskom tržištu zasniva se na tri glavna cilja: suradnji i korištenju proizvoda vodećih svjetskih proizvođača, izvrsnosti u znanju i podršci te korištenju najboljih tržišno raspoloživih tehnologija. Time objašnjavamo i partnerstvo s tvrtkom OneAccess, kao jednom od vodećih tvrtki u specifičnom segmentu mrežnih rješenja.“ – izjavio je Juraj Markotić, direktor Combisovog Sektora IP komunikacija. 

OneAccess jedna je od desetak tvrtki partnera Combisa za mrežna rješenja te se tako pridružila već respektabilnoj brojci vrhunskih proizvođača mrežnih rješenja i usluga, što Combisu omogućuje širinu odabira prikladnog rješenja odnosno tehnologija sukladno specifičnim zahtjevima pojedinog korisnika.